حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده

کلیات طرح مجلس برای حمایت از سپاه در برابر اقدامات آمریکا تصویب شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی کلیات طرح مجلس برای حمایت از سپاه در برابر اقدامات آمریکا را تصویب کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 16
کد خبر: ۸۷۵۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی عصر امروز(سه‌شنبه 27 فروردین) قوه مقننه در جریان بررسی طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه به عنوان سازمان تروریستی توسط آمریکا، با 204  رای موافق، 2 رای مخالف از مجموع 207 نماینده حاضر در صحن علنی پارلمان کلیات این طرح را تصویب کردند.

 
هادی قوامی نماینده اسفراین در مجلس در موافقت با کلیات این طرح، اظهار داشت:این طرح در اقدام اخیر آمریکا تدوین شده، سپاه نهادی است که  پاسدار ارزش‌های  انقلاب است.

وی با بیان اینکه امروز مبارزه ما با آمریکا مبارزه با سلطه است، ادامه داد: در موارد مختلف این طرح، اقدامات متقابل با  اقدام خلاف موازین بین‌المللی آمریکا پیش‌بینی شده است.

نماینده مردم اسفراین در مجلس اضافه کرد: در این طرح نیروهای نظامی آمریکا تروریست شناخته می‌شوند و کمک نظامی، اطلاعاتی و مالی و فنی و تدارکاتی به آنها در زمره همکاری با  اقدام تروریستی شمرده می‌شود.

حسینعلی حاجی دلیگانی در مخالفت با این طرح گفت:باید اختیارات بیشتری در این طرح به سپاه پاسداران داده می‌شد.

سیدکاظم دلخوش اباتری نماینده صومعه‌سرا در مجلس طی اخطاری گفت: این طرح ناقص است و منافع قانون اساسی را تامین نمی‌کند، علی لاریجانی در پاسخ وی گفت:اگر پیشنهادی دارید مطرح کنید.

محمدرضا صباغیان نماینده یزد در مجلس نیز در مخالفت با این طرح، اظهار داشت:اگر چه درباره این طرح زحمات زیادی کشیده شده اما برای اقدام متقابل با آمریکا کافی نیست.چون تحریم‌های به سرانجام نرسید امریکا‌ها وارد بازی جدید شده‌‌اند.

وی با بیان اینکه نباید در مجلس مصوبات کم‌رمق و بی‌تاثیر برای مقابله با آمریکا داشته‌ باشیم، اضافه کرد:امروز باید مجلس به‌گونه‌ای نشان دهد که منافع آمریکا در منطقه و در خود این کشور به خطر بیفتد.

نماینده یزد در مجلس پیشنهاد کرد تا تولید موشک‌های با برد 2 هزار کیلومتر افزایش پیدا کند و ایران از  برجام خارج شود.

عباس پوربافرانی به عنوان موافق این طرح گفت: طرح پیش‌رو برای اقدام مقابله‌ای و برای دفاع از منافع ملی و امنیت کشور تدوین شده است،این طرح برابری می‌کند با 300 طرحی که آمریکا برای مقابله با ایران تدوین کرده‌ است.این طرح می تواند مقدمه‌ای باشد برای اقدامات بعدی کشورمان برای مقابله با آمریکا.

سید ناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان در مجلس در مخالفت با این طرح اظهار داشت:مخالفت بنده با این طرح به دلیل ضعف آن است.اگر دولت برخی اقدامات مقابله‌ای  را در برابر آمریکا انجام می‌داد امروز ترامپ دیوانه اقدامات این‌چنینی را علیه ایران انجام نمی‌داد.

احمد امیرابادی فراهانی نماینده قم در مجلس در موافقت با این طرح، گفت:برخی از همکاران انتقاد داشتند چرا کل ارتش آمریکا در این طرح به عنوان تروریست اعلام نشده است،  آنچه در این طرح برای تروریستی خواندن سنتکام آمده به این دلیل است که  فرمانده سنتکام با رای مجلس سنا منصوب می‌شود که این خود اهمیت این موضوع را نشان می‌دهد ما در این طرح نخواستیم شعار بدهیم و موضوعات عملی را گنجانده‌ایم.
ارسال نظر